Kaderspel op het allerhoogste niveau

In één weekend twee prachtige kader biljartevenementen: het NK Ankerkader 71/2 Ereklasse in Rumpt, en het Open NK 57/2 Hoofdklasse in Bergharen

03 januari 2018

RUMPT/BERGHAREN – Liefhebbers van biljartspel op het allerhoogste niveau kunnen dit weekend hun hart ophalen. De beste kaderspelers van het land komen namelijk in actie in twee toernooien waarnaar al lang wordt uitgekeken.

 

 

In het gloednieuwe biljartcentrum van Carambole in Rumpt vindt vanaf zaterdagmorgen 6 januari het NK Ankerkader 71/2 Ereklasse plaats. Titelverdediger Raymund Swertz zal ook dit jaar acte de présence geven, in een veld met verder ook de nummer twee van vorig jaar, Michel van Silfhout, de jonge topper Sam van Etten, de grootse kampioen Jos Bongers en de nieuwe Bondstrainer van jonge biljarttalenten, Dave Christiani. Deze laatste vier spelers zitten overigens allemaal in één poule!

Bijzonder is dat het NK Ankerkader 71/2 gratis en live kan worden bekeken via Kozoom. Dit door een overeenkomst die recent is gesloten tussen Kozoom en de KNBB Vereniging Carambole.

 

 

Naast het NK Ankerkader 71/2 in Rumpt vindt bij de Zandloper in Bergharen vanaf vrijdagmorgen 5 januari het Open NK 57/2 hoofdklasse plaats. In Bergharen verrijst momenteel een heuse biljartarena met 4 tafels compleet met boarding en tribune. In de voorronden had de jonge Jordy Jong zich gekwalificeerd met een moyenne van maar liefst 75! Nummer 1 volgens de ranking is Lyon Megens.

Ook dit Open NK 57/2 Hoofdklasse kan live worden bekeken, via Mike Hofland’s Ubideo livestream.

 

Alle informatie over het NK Ankerkader 71/2 Ereklasse
Alle informatie over het Open NK 57/2 Hoofdklasse

 

Foto Raymund Swertz ©Kozoom; foto Lyon Megens ©Will van Zwam

Kader KVC NK
Volg ons online