Jac van de Ven overleden

"We gaan een fijne collega, een eerlijke beoordelaar maar vooral een lief mooi mens missen"

23 februari 2020

Het nieuws van het overlijden van geliefd arbiter Jac van de Ven heeft geleid tot veel verdriet, en berichten van medeleven van biljarters en biljartliefhebers.

Enkele van de berichten zoals deze o.a. op Biljarten Actueel Nederland zijn verschenen zijn van zijn collega's Anja Groeneveld, Paul Brekelmans en Christel van Reekum.

 

 

Anja Groeneveld: "Veel te jong is een mooi, lief mens, vriend en collega van ons heengegaan. Woorden zullen nooit in staat zijn gevoelens uit te drukken zoals ze bedoeld zijn, Er zullen ook nooit genoeg woorden voor zijn. Heel veel sterkte Marri, familie, vrienden en nabestaanden in deze moeilijke periode. Rust zacht, lieve Jac!

Ton Smilde: "Rust zacht vriend, we gaan je missen."

Paul Brekelmans: "Een fijne vriend en collega is niet meer, rust zacht Jac!"

Christel van Reekum: "We gaan een fijne collega, een eerlijke beoordelaar maar vooral een lief mooi mens missen. Laten we de goede herinneringen aan Jac vasthouden. Heel veel sterkte voor Marri en allen die hem lief hadden."

 

Onderstaand met permissie de rouwkaart, de details van de uitvaart en gelegenheid tot afscheid nemen.

  

Van deze plaats wensen de besturen, directie en medewerkers van de KNBB aan familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte en kracht toe met het verwerken van dit verlies.

 

 

Arbiters Overlijden
Volg ons online