Het Hazelaar Arbiters Toernooi 2021

Het Mart v/d Heijden Arbiterstoernooi voortgezet op de oude locatie, onder een nieuwe naam: Het Hazelaar Arbiters Toernooi (HAT). Op 27, 28 en 29 augustus in Rosmalen

18 augustus 2021

Jarenlang heeft u op onze website aankondigingen of verslagen gezien van het veel geroemde Mart v/d Heijden Arbiterstoernooi in de Hazelaar in Rosmalen. Zie hier het verslag van de jubileumeditie uit 2019, en hier van de editie 2018.

Plannen waren er om een arbiterstoernooi onderdeel te maken van de jaarlijkse (en vernieuwde) Simonis Biljartlakens Landsfinale, maar corona gooide roet in het eten.

 

 

Vandaar dat Dominique van Andel (wedstrijdleider), Wim Bosman (organisatie) en Frank en Marco (uitbaters sportfoyer de Hazelaar) de handen ineen hebben geslagen om het arbiterstoernooi op de oude locatie voort te zetten, onder een nieuwe naam: Het Hazelaar Arbiters Toernooi (HAT).

 

 

Een invitatietoernooi waar wordt gespeeld met intervallen in libre, bandstoten, driebanden klein, driebanden groot, en misschien wel het vlaggenschip van dit event: het kader. (Waar onder andere ook Peter Boers zal deelnemen, met 120 te maken caramboles en een moyenne van 8.)

 

 

Maar meer dan spelsoorten of te maken aantallen betreft het Hazelaar Arbiters Toernooi een gezellig driedaags samenzijn met elkaar in de prachtige Hazelaar. Er wordt gebruik gemaakt van het gehele sportcomplex dus niet alleen het voorste deel en de biljartzaal, maar indien nodig ook de gymzaal - dit i.v.m. Corona.

 

 

Speeldagen zijn 27, 28 en 29 augustus.

 

Tekst: KNBB
Sfeerfoto's Arbiters/eerdere Mart v/d Heijden Toernooien: Henry Thijssen

 

Arbiters Initiatieven
Volg ons online