Hazelaar Arbiters Toernooi 2024: de laatste keer in Rosmalen!

Een (foto)verslag, met dank aan Henry Thijssen

08 juli 2024

ROSMALEN - Het laatste Hazelaar Arbiters Toernooi gespeeld van 5 t/m 7 juli 2024 zit erop. Voor de uitbaters van sportfoyer de Hazelaar Frank van Rooij en Marko de Leeuw was dit tevens hun allerlaatste toernooi. Na bijna 17 jaar is, een begrip; Sportfoyer de Hazelaar met Frank en Marko een einde gekomen.

 

 

Voor aanvang van de prijsuitreiking werden Frank en Marko via een erehaag van arbiters in de zaal uitgenodigd voor een emotioneel afscheid. Vele jaren werd dit kampioenschap, destijds Nationaal Arbiters Toernooi (NAT) en later vernoemd naar oprichter Mart van der Heijden (MvdH) Nationaal Arbiters toernooi in de Hazelaar georganiseerd.

 

 

Toen dit "gezelligste" toernooi van Nederland wegens het stoppen van de organisatie olv Hans Berkhout, Peter Boers en Rob Esser, verloren dreigde te gaan werd in nauwe samenwerking met Frank en Mark het toernooi door organisator Wim Bosman en wedstrijdleider Dominique van Andel nieuw leven ingeblazen.

 

 

Helaas is de laatste keer in de Hazelaar te Rosmalen maar Wim Bosman verzekerde dat dit arbiterstoernooi niet verloren zal gaan en er elders een nieuwe locatie wordt gezocht.

 

 

De kampioenen van de diverse klassen: Libre Ria van de Ven Luijten, Bandstoten Jan Willem Tap, Driebanden klein Cora van de Eijnden, Driebanden groot Marco Ubbink en Kader Marco Wolfs.

 

 

Alle foto's van het Hazelaar Arbiters Toernooi 2024

2024-07-05 Hazelaar Arbiters Toernooi dag 1: 
https://photos.app.goo.gl/UB6sHLPyZd6RRxHR6

2024-07-06 Hazelaar Arbiters Toernooi dag 2:
https://photos.app.goo.gl/jo5BDyRV6s2KqwHk7

2024-07-07 Hazelaar Arbiters Toernooi dag 3 prijsuitreiking:
https://photos.app.goo.gl/qE7YXUMuid7YHnkD6

  

Tekst & foto's: Henry Thijssen

Arbiters Gezelligheid Initiatieven
Volg ons online