Gratis online pokeren - opbrengst voor sportverenigingen

Online Pokertoernooi voor de Sport biedt kansen om in coronatijd jouw biljart-, pool- of snookerclub te ondersteunen met opbrengst uit gratis online toernooi

31 januari 2021

Onlangs werden wij benaderd door de organisatie van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONKP). Dit is een amateur poker organisatie die in februari het Online Pokertoernooi voor de Sport organiseert.

Het Online Pokertoernooi voor de Sport is een initiatief om sportverenigingen in Nederland te ondersteunen. Het is in feite een gratis online pokertoernooi waar iedereen (18+) aan mee mag doen. Afhankelijk van het aantal deelnemers is er tot €5.000,- te winnen door de deelnemers voor de sportvereniging. De online voorronden zijn op een dag naar keuze van 22 t/m 27 februari 2021, de online finale is 28 februari 2021 om 19:00.

Het evenement geniet veel aandacht geniet van sportverenigingen (al 200 sportverenigingen ingeschreven in slechts een week tijd), lokale media en ook bekende Nederlanders, zoals Fatima Moreira de Melo, Lex Immers en Co Stompé ondersteunen het initiatief. Mogelijk dat dit ook voor uw biljart-, pool- of snookerclub een welkome financiele ondersteuning kan zijn!

ONK Poker over de gedachte achter dit toernooi: "Wij organiseerden tot maart 2020 pokerevenementen in lokale cafés. Door het coronavirus konden deze niet meer plaats vinden. Gelukkig hadden we met poker een uitweg: online pokeren. Helaas is dat voor veel andere sporten niet weggelegd."

 

"Wij organiseerden tot maart 2020 pokerevenementen in lokale cafés. Door het coronavirus konden deze niet meer plaats vinden. Gelukkig hadden we met poker een uitweg: online pokeren. Helaas is dat voor veel andere sporten niet weggelegd."
Organisatie Online Pokertoernooi voor de Sport

 

 

De gedachte achter het Online Pokertoernooi voor de Sport

Wil jij een mooi bedrag ophalen voor jouw favoriete sportvereniging en lijkt het je leuk om te pokeren? Speel dan GRATIS mee met het Online Pokertoernooi voor de Sport en maak kans om tot €5.000,- te winnen voor jou en je favoriete sportvereniging!

Het Online Pokertoernooi voor de Sport is een initiatief van het ONK Poker (Open Nederlands Kampioenschap Poker). Het doel van dit evenement is om sportverenigingen in Nederland een sportieve en financiële impuls te geven en daarnaast meer bekendheid te generen voor de pokersport in Nederland.

Iedereen (18+) mag GRATIS meedoen aan het Online Pokertoernooi voor de Sport en maakt daarmee kans om tot €5.000,- voor zichzelf en een sportvereniging naar keuze te winnen!

Alle informatie over het evenement & inschrijving: www.onkpoker.nl/sport

 

Hoe het werkt

Je kiest een sportvereniging in Nederland die jij een financiële impuls zou willen geven (je hoeft dus niet perse lid te zijn van deze vereniging). Je schrijft je in voor één voorronde dagen die plaatsvinden van 22 t/m 27 februari. Bij het aanmelden kun je een voorronde datum selecteren en de naam van de sportvereniging die jij wilt vertegenwoordigen opgeven.

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met meer gedetailleerde informatie over je deelname. De voorrondes worden op een gratis mobiele app gespeeld die je kunt downloaden via de Google Playstore of de Appstore.

Je hoeft geen lid te zijn van de sportvereniging waarvoor je meespeelt! Je kunt dus ook meespelen voor de voetbalclub waar je neefje of nichtje speelt of de dartvereniging van je stamkroeg!

 

 

Hoe en wat kun je winnen?

Op een voorronde dag worden er meerdere toernooien gespeeld die allemaal om 19.00 uur van start gaan (je kunt nog tot 20.00 uur instromen). Eindig je bij een toernooi bij de beste 20 spelers? Dan ga je door naar de finale op zondag 28 februari! In de finale neem je het op tegen de andere finalisten om die hoofdprijs van misschien wel €5.000,-!

De finale zal live te volgen zijn via de website en de sociale media kanalen van het ONK Poker, voorzien van professioneel commentaar.

 

 

Alle belangrijke links, voorwaarden, disclaimer etc.

Lees voor deelname hier het uitgebreide spelreglement en de algemene voorwaarden.

Lees voor deelname hier alle informatie over het evenement. met mogelijkheid tot inschrijving.

Wil je deelnemen? Inschrijven kan hier.

Wil je graag meedoen - maar kun je nog niet pokeren? Leer het hier in 5 minuten.

 

Wel gratis meedoen - maar geen promotionele mails ontvangen?

Omdat gratis promoties soms betekenen dat deelnemers nog vaak woren benaderd vanuit de organisatie voor evenementen of producten die wél geld kosten (en wij als KNBB niet graag promotie maken voor evenenten met voor deelnemers mogelijk ongewenste/onverwachte nadelen) hebben wij voorafgaand aan deze publicatie nagevraagd bij de organisatie van ONK Poker hoe dit bij deze promotie is geregeld

Het antwoord vanuit ONK Poker: "De deelnemers registreren zich op onze website, waarna ze in de normale mail flow terecht komen. Hiermee gebeurt verder niks, maar zij krijgen soms wel een e-mail over het onkpoker. Deze e-mails zijn echter met een simpele stap uit te zetten. Op de profielpagina kunnen de promotionele e-mails gestopt worden door dit aan te geven zoals onderstaand. De data zijn alleen toegankelijk voor onszelf."
 

 

Disclaimer:

De KNBB heeft geen enkele betrokkenheid bij dit toernooi, en ook geen enkel (bijvoorbeeld: financieel) belang. Insteek is slechts: informeren over een mogelijk financieel interessante kans voor biljart-, pool- of snookerclubs in lastige coronatijden. Voor eventuele aanvullende vragen of informatie gelieve contact op te nemen met ONK Poker.

 

Tekst: ONK Poker
Tekst intro, plus onderschrift over promotionele mails: KNBB
Banners: ONK Poker

 

Biljartzalen Coronavirus Online
Volg ons online