Gezocht: Commentatoren voor online pooluitzendingen

Mooi nieuws voor liefhebbers van poolbiljarten: we hebben als KNBB een partner gevonden om de Eurotour live uit te zenden via een online kanaal. Hiervoor zoeken we een aantal (beginnende) commentatoren!

01 juni 2022

 

Mooi nieuws voor liefhebbers van poolbiljarten: we hebben als KNBB een partner gevonden om de Eurotour live uit te zenden via een online kanaal.

Om deze uitzendingen interessant te maken voor publiek, is het van belang dat er commentatoren worden gevonden voor de livefeeds. Sowieso van halve finales en finale, maar wie weet ook andere wedstrijden die interessant zijn.

 

Een ideale startersplek voor wie poolen een warm hart toedraagt, en een mooie instap in de wereld van communicatie en media.

 

We zoeken een paar enthousiaste vrijwilligers (wellicht studerend voor journalistiek) die het leuk zouden vinden om zich als commentator te ontwikkelen. Zij krijgen dan waarschijnlijk een masterclass en kunnen vanuit huis commentaar geven en video’s plaatsen. Hiermee hebben we meteen ook een mogelijkheid om nieuw talent voor de toekomst op te leiden waarmee het totaal aan goede commentatoren ook voor zenders als Ziggo en Viaplay toeneemt.

Interesse? Mail info@knbb.nl o.v.v. “Commentatoren”. Stuur je contactgegevens mee, en als je iets over jezelf (opleiding, vaardigheden etc.) kunt zeggen des te beter.

 

 

Tekst: KNBB/KNBB Sectie Pool
Foto: Rechtenvrij via Unsplash

Media Online Poolbiljart
Volg ons online