Fijne feestdagen allemaal!

Bondsbureau gesloten gedurende Kerst en Oud & Nieuw; vanaf maandag 2 januari weer geopend

22 december 2016

We hebben als KNBB en de afzonderlijke secties een bijzonder biljartjaar achter de rug! Een jaar met prachtige resultaten op topniveau (Therese! Dick! Team Europe!), en ook een jaar vol vernieuwingen, vernieuwingen, vernieuwingen, vernieuwingen en nog meer vernieuwingen. Of, herstructureringen. Alles om nog meer op maat gesneden diensten te kunnen bieden aan de (al dan niet ongebonden) biljarters, en om carambole, driebanden, pool en snooker een steeds groter bereik te geven.

Het zal u niet verbazen dat we ons zullen inzetten om ook in het komende jaar deze lijn van vernieuwing/verbetering voort te zetten, met als doelen: er te zijn voor alle recreatieve spelers, prestatiesporters en topsporters, voor alle zaalhouders/lokaliteiten, en om onze sport zo veel mogelijk terug te zien in de media. Hoe positiever de berichtgeving over biljarten, des te beter de basis voor aanwas van nieuwe biljarters!

Maar eerst gaan we met zijn allen genieten van een weekje welverdiende rust - en dat zal hopelijk ook voor u het geval zijn. Wij wensen alle biljarters, vrijwilligers, arbiters, jong of oud, van alle disciplines, gezond of iets minder gezond, topspeler of recreatief, fijne Feestdagen toe! Heel mooie dagen gewenst met gezin, familie of vrienden - al dan niet met een fijne biljarttafel in de buurt. :)

Het Bondbureau is van zaterdag 24 december t/m zondag 1 januari gesloten. Vanaf maandag 2 januari staan wij weer klaar voor al uw vragen.

Fijne dagen voor u en uw naasten - en een heel goed, gezond, gelukkig & sportief 2017 gewenst!

 

KNBB Profspelers Recreatief
Volg ons online