Eurotour op Eyecons: de commentatoren aan het woord

Maandag 3 oktober vanaf 16:00: Eurotour Laško, Slovenië live (& gratis) op Eyecons.com met Nederlands commentaar

29 september 2022

Na de succesvolle eerste uitzending van de Eurotour op Eyecons is het komende maandag tijd voor de tweede uitzending van deze één jaar durende proef: de Eurotour Laško, Slovenië. Vanaf 16:00 de eerste halve finale, vervolgens om 17:30 de tweede halve finale en om 19:00 de finale. Directe link naar de uitzending: https://eyecons.com/videos/dynamic-billard-eurotour-slovenian-open-2022-...

Alles gratis na aanmelding op https://eyecons.com/, live uitzendingen op https://eyecons.com/videos/livestreams én via het KNBB-kanaal op Eyecons https://eyecons.com/kanalen/knbb - waar ook nog de eerste uitzending van de Eurotour op Eyecons te vinden is.

We hopen natuurlijk dat, net als Niels Feijen bij de Eurotour Oostenrijk, we weer een Nederlander diep in het toernooi hebben, maar ook met buitenlandse sterren in halve finales en finale is het genieten. En dat komt mede door het leuke, kundige maar toch ook laagdrempelige commentaar!

Reden om deze commentaarploeg bestaande uit Joris van Amersvoort, Casper Verstegen, Niels van der Horst, Kevin den Hartigh, Tim Ouw, Pascal de Smit, Krijn Schuurman en Nick van den Berg even aan u voor te stellen – met in een paar zinnen wat er nu zo leuk is aan deze uitzendingen van de Eurotour, danwel aan het geven van commentaar.

 

 

Joris van Amersvoort: “Wat ik heel leuk vind aan deze Eurotour is dat voor veel spelers het een cruciale tijd van het jaar wordt waarin ze een goed resultaat MOETEN gaan laten zien willen ze hun doelstellingen behalen. Voor sommige is het de Mosconi Cup, andere voor sponsors. De meeste zijn dus op hun scherpst en dat beloofd hele mooie wedstrijden op te leveren. Genoeg om te volgen dus wie er deze editie ver gaat komen!”

“Voor mezelf is het altijd een feestje om met Pascal de Smit in de commentaar box te zitten, we doen dit nu al jaren samen maar de laatste tijd lukt het niet zo vaak meer dus geniet ik van elk moment.”

 

"Wat ik heel leuk vind aan deze Eurotour is dat voor veel spelers het een cruciale tijd van het jaar wordt waarin ze een goed resultaat MOETEN gaan laten zien willen ze hun doelstellingen behalen"
Joris van Amersvoort

 

Pascal de Smit: “Het commentaar doen geeft me een goed excuus om lekker veel over pool te praten, wat ik toch al doe. Alleen nu kunnen mensen het geluid ook uitzetten als ze me zat zijn, haha. “

Niels van der Horst: “Wat ik leuk vind aan deze uitzendingen van de Eurotour is dat we op een professionele en vrolijke manier inzicht en kennis bieden aan de kijker. Zonder commentaar leef je je als fan lang niet zo goed in bij het drama dat zich soms ontwikkelt in een wedstrijd. We proberen dan ook elke wedstrijd naar een completere kijkervaring te brengen. Dat doen we door inzicht te geven in het spel, in wat er in een speler kan omgaan en wat er allemaal speciaal is aan degene die we aan tafel zien. En dat we het onderling goed met elkaar kunnen vinden hoor je ook duidelijk terug. Er mag alleen wel iets meer geplaagd worden.” ;)

Nick van den Berg: “Wat ik leuk vind aan deze uitzendingen van de Eurotour is… Dat heel Nederland kan meegenieten van pool op het hoogste niveau, vanuit je luie stoel – en dat met Nederlands commentaar. Beter kan niet!”

 

“Wat ik leuk vind aan deze uitzendingen van de Eurotour is… Dat heel Nederland kan meegenieten van pool op het hoogste niveau, vanuit je luie stoel – en dat met Nederlands commentaar. Beter kan niet!”
Nick van den Berg

 

 

Veel plezier met kijken komende maandag! En natuurlijk met luisteren naar Casper Verstegen & Joris van Amersvoort (eerste halve finale, 16:00), en naar Joris van Amersvoort & Pascal de Smit (tweede halve finale, 17:30 en finale,19:00).

 

 

Tekst: KNBB
Banner: KNBB/Eyecons
Foto commentatoren bij eerste uitzending: KNBB
Foto set-up op locatie: Jimmy Worung

EPBF Live/streaming Poolbiljart
Volg ons online