Erelidmaatschap KNBB voor Paul Swanenburg

Paul Swanenburg onderscheiden met Erelidmaatschap KNBB 

29 juni 2019

Tijdens de voorjaarsvergadering van de Bondsraad zaterdag 29 juni 2019 in Sportcomplex Merwestein (Nieuwegein) is Paul Swanenburg onderscheiden met het Erelidmaatschap KNBB. De onderscheiding werd uitgereikt door de KNBB voorzitter Garmt Kolhorn.

Swanenburg neemt afscheid na 30 jaar actief te zijn geweest in verschillende functies waaronder bestuurvoorzitter van de sectie Snooker en lid van de Bondsraad. Hij zal nog wel actief blijven als wedstrijdleider en referee.

 

De nieuwe voorzitter van de sectie Snooker Johan Oenema die vandaag werd benoemd tot lid van het Bondsbestuur en daarmee Paul Swanenburg opvolgt, nam daarna het woord om Swanenburg ook namens de Sectie Snooker in het zonnetje te zetten. Swanenburg kreeg daarbij uit handen van Oenema een beeldje uitgereikt met een passend dankwoord voor al zijn jaren aan toegewijde inzet voor het Snooker.

 

 

 

Bij dezen willen wij Paul Swanenburg bedanken voor al zijn jaren van inzet voor de keusporten binnen Nederland, en hem van harte feliciteren met het zeer verdiende Erelidmaatschap KNBB.

 

Tekst & foto's: KNBB Sectie Snooker

Erelid KNBB Snooker
Volg ons online