Enquête gevolgen corona voor biljart/darthoreca, zalen, en cafés

Bent u lokaalhouder? Heeft u een biljart-, pool- of snookerzaal? Een of meerdere dartbanen?

Doe dan mee aan enquête via www.knbb.nl/enquete om huidige moeilijkheden van biljart- en dartlokaliteiten als gevolg van corona met data te kunnen ondersteunen

21 oktober 2020

Horecaondernemers verkeren door de coronacrisis in zwaar weer. Na de voorzichtige herstart in juni bloeide het weer wat op. Maar helaas heeft de overheid vanwege de toename aan besmettingen, ook weer voor de horeca verscherpte maatregelen afgekondigd. We pleiten dan ook voor aanvullende regelingen om de horecasector er doorheen te helpen.

Als KNBB en NDB hebben we met name in het begin van Corona ons enorm ingezet om de horeca- en sportaccommodaties te ondersteunen. Niet alleen met protocollen, lobbyen en advies maar ook met inzet op gerichte maatregelen. We hebben in de afgelopen maanden honderden vragen van ondernemers ontvangen en geholpen met advies.

 Het is duidelijk dat onze branche het niet makkelijk heeft. Om vanuit de KNBB en NDB een zo goed mogelijke advisering richting overheid en media te kunnen oppakken hebben we een enquête met 24 korte vragen opgesteld, zodat uitkomsten zijn te vergelijken. De antwoorden op de vragen worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en zijn op geen enkele manier te herleiden tot individuele respondenten. Invullen kan tot 15 november, en duurt minder dan 10 minuten.

We beseffen ons dat dit een vreselijke en onwerkelijke periode voor jullie  is en hopen dat de uitkomsten van deze enquête bijdragen aan oplossingen en meer zichtbaarheid van jullie  wanhoop! 

Bij voorbaat dank voor de snelle actie!
KNBB en NDB

 
 
 
Wat vindt u – en hoe staat u ervoor?
Hoe meer wij van uw situatie weten hoe beter wij in staat zijn om dit onder de aandacht te brengen. Wij hebben een anonieme enquête opgesteld met maar 24 vragen. En roepen alle lokaliteiten op om deze voor 1 november in te vullen. U doet toch ook mee!

Ga naar www.knbb.nl/enquete of https://nl.surveymonkey.com/r/2VVKW73 en vul deze korte enquête in. (Is deels dezelfde enquête als een half jaar geleden, en belangrijk om opnieuw in te vullen zodat uitkomsten kunnen worden vergeleken.)

Uw informatie kan de branche als geheel helpen, want: kan zorgen dat belangen van biljarthoreca, biljart-, pool- en snookerzalen (en dartbanen) beter kunnen worden meegenomen in beleid.

 

 

Als er bij aanvullende vragen zijn dan kunt u deze het beste stellen via info@knbb.nl. Wij zullen er alles aan doen om deze zo snel als mogelijk te beantwoorden.

We hopen dat de crisis niet te lang gaat duren en dat u en uw naasten allemaal gezond blijven!

 

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Coronavirus KNBB
Volg ons online