Een nieuw seizoen!

Aan alle libristen, kadristen, bandstoters, driebanders, poolspelers, snookeraars en artistiek biljarters:

De KNBB wenst ieder van jullie een sportief, succesvol en vooral heel gezellig biljartseizoen 2017-2018!

21 augustus 2017

Na een lange zomer gaan we weer een mooi biljartseizoen tegemoet. Een zomer met zeker wat fijne berichten en een seizoen om naar uit te kijken. Zo zet de KNBB Vereniging Carambole o.a. in op het openstellen van PK’s. KNBB Sectie Snooker gaat door met haar inzet om jeugd naar de snookertop te krijgen. KNBB Sectie Driebanden presenteerde het plan Talentontwikkeling 2017+, met als doel om naast toppers zoals Dick Jaspers en Therese Klompenhouwer in de toekomst hopelijk ook andere internationale toppers te helpen opleiden. KNBB Sectie Pool wist met het gerenommeerde sportmerk ERIMA (die ook al de kleding van de World Games verzorgde) een mooie kledingsponsor voor de komende drie jaar vast te leggen. En, vanuit driebanden kwam het fijne nieuws dat het aantal inschrijvingen bij de teamcompetities na jaren van dalingen voor komend seizoen weer is toegenomen.

 

 

En ook komend seizoen komen er weer prachtige evenementen aan zoals de Masters Driebanden in Berlicum, de Jumbo Bekerfinale in Oosterhout en weer een editie van de Grand Dutch dat samen met de Masters Artistiek ook in Berlicum gespeeld gaat worden. Dat belooft een mooi biljartfeest te worden!

Nu dus weer een nieuw biljartseizoen voor de deur. Aan alle libristen, kadristen, bandstoters, driebanders, poolspelers, snookeraars en artistiek biljarters, amateur danwel prof, prestatief of toch vooral recreatief: De KNBB wenst ieder van jullie een sportief, succesvol en vooral heel gezellig biljartseizoen 2017-2018!

 

KNBB
Volg ons online