Driejarig contract Horecabedrijf Mans met sectie Driebanden

NK Driebanden Groot voor Dames komende drie jaar in Mariënberg

18 maart 2019

Eric Binnenmars (foto), eigenaar van Horecabedrijf Mans in Mariënberg, heeft vorige week in het bijzijn van Bennie Deegens een contract ondertekend met de sectie Driebanden m.b.t. het NK dames voor de komende drie jaar (2019 t/m 2021).

 

 

Het contract houdt in, dat de Sectie Driebanden drie jaren lang financieel ondersteund wordt voor het organiseren van het Nederlands Kampioenschap Driebanden groot voor Dames, ook wel de Diamond klasse genoemd. Dit Nederlands Kampioenschap zal hierdoor ook bij Horecabedrijf Mans gehouden worden. Het eerste NK dames driebanden groot, in deze cyclus, zal worden gehouden op 15,16 en 17 november 2019.

Het bestuur van de sectie Driebanden is zeer verheugd met deze nieuwe stap. Nadat het NK Driebanden groot voor dames diverse jaren op camping de Eekhoorn in Oosterhout is gespeeld, kwam er vanuit de werkgroep "Driebanden groot dames" een verzoek om het NK ook eens in een ander deel van Nederland plaats te laten vinden. Met het afsluiten van deze overeenkomst hebben we hier dan ook invulling aan kunnen geven. De KNBB wil bij dezen dan ook dank uitspreken aan camping de Eekhoorn voor de gastvrijheid in de afgelopen jaren.

Paul Brekelmans: "Jaren geleden zijn wij een nieuwe weg ingeslagen om evenementen aan organisaties of lokaliteiten aan te bieden, waardoor wij wat meer financiële armslag kunnen genereren. De Buffalo League en Divisie Kampioenschappen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze nieuwe overeenkomst geeft de sectie Driebanden de mogelijkheid de doelen gesteld in het meerjarenbeleidsplan beter te verwezenlijken.”

Dames Driebanden Sponsoring/contract
Volg ons online