Alle wedstrijden tijdelijk opgeschort

De op 13 oktober aangekondigde maatregelen van de overheid betekenen dat alle wedstrijden (individueel en in teamverband) van alle secties worden opgeschort tot tenminste 10/11

14 oktober 2020

In de persconferentie van 13 oktober zijn door Premier Rutte en Minister de Jonge nieuwe maatregelen aangekondigd.

De landelijke maatregelen gelden voor vier weken vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Alle eet- en drinkgelegenheden sluiten de deuren. 

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk: Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Vanaf het begin van de Corona-crisis heeft de KNBB aangegeven de maatregelen van de overheid op te volgen.  

 

De nu aangekondigde maatregelen betekenen dat alle wedstrijden (individueel en in teamverband) van alle secties worden opgeschort tot tenminste 10/11

 

De secties pool, snooker, driebanden en carambole zullen op korte termijn publiceren wanneer opgeschorte wedstrijden ingepland kunnen worden. Uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen. Deze informatie zal dan worden verwerkt in dit Besluiten competities en wedstrijden per sectie artikel.

 

Links naar besluiten van secties:
Besluiten KNBB Sectie Driebanden (13 oktober)
Besluiten KNBB Sectie Pool (14 oktober)
 

 

Het zijn stevige maatregelen waarvan de KNBB hoopt dat deze leiden tot een zodanige afname van het aantal besmettingen dat er op niet al te lange termijn weer gespeeld kan worden en de horeca weer open mag. 

KNBB wenst alle spelers, verenigingen en lokaalhouders en hun personeel veel sterkte toe de komende tijd.

 

Coronavirus KNBB Secties
Volg ons online