Alex Lely neemt afscheid als coach KNBB

“Het is een inspirerende en leuke tijd geweest. Ik heb hier veel geleerd, zowel over het spel als over coaching. Het is tijd om me verder te ontwikkelen.”

20 november 2017

Alex Lely neemt afscheid als coach van de KNBB per 1-1-2018. Sinds 2012 was hij daar werkzaam als talentcoach en later als bondscoach.

Alex Lely: “Het is een inspirerende en leuke tijd geweest. Ik heb hier veel geleerd, zowel over het spel als over coaching. Het is tijd om me verder te ontwikkelen.”

 

 

Programmamanager Topsport Poolbiljart Maarten Combrink: “Alex heeft met zijn enorme kennis van het spel een grote invloed gehad op de successen van het Nederlandse poolbiljart de afgelopen 6 jaar. We kijken terug op een mooie samenwerking en wensen Alex veel succes in de toekomst.”

Het Topsportprogramma Poolbiljart bestaat uit een voltijd wedstrijd- en trainingsprogramma erkend door NOC*NSF en is in 2017 aangesloten bij CTO Zuid in Eindhoven.

 

 

Maarten Combrink: “Het vertrek van Alex Lely zorgt ervoor dat wij de invulling van de begeleiding rondom ons programma moeten herzien. Dit stond sowieso op het programma vanwege de verhuizing naar ons eigen trainingscentrum op CTO Zuid. We worden hierin bijgestaan door onze prestatiemanager bij NOC*NSF René Wolff. We zijn nog in gesprek met onze andere bondscoach Hugo Duivenvoorden en zullen de komende twee maanden de tijd nemen om het plaatje voor 2018 rond te maken."

 

Tekst: KNBB Sectie Pool
Foto's ©KNBB Sectie Pool, resp. ©Stefan Osnabrug

KNBB Opleiding Poolbiljart
Volg ons online