Nieuw reserverings platform biljarten & horeca: 24Play

De KNBB ontwikkelt een gratis reserveringsplatform voor horecagelegenheden, aangesloten (pool)biljartverenigingen en haar leden.

Liefhebbers van een potje darts, pool, biljart of overige horecasporten kunnen eenvoudig hun speelmoment reserveren via de ‘24Play’ app of direct via de website van de aangesloten speellocaties

26 mei 2020

De Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) ontwikkelt een gratis reserveringsplatform voor horecagelegenheden, aangesloten (pool)biljartverenigingen en haar leden.

De KNBB biedt hiermee in samenwerking met sportmarketingbureau Sportunity de mogelijkheid om verantwoord de deuren te openen en een potje te spelen. Liefhebbers van een potje darts, pool, biljart of overige horecasporten kunnen eenvoudig hun speelmoment reserveren via de ‘24Play’ app of direct via de website van de aangesloten speellocaties.

 

Willem La Riviere, directeur KNBB: “Wij zijn blij dat de horeca per 1 juni gefaseerd open mag gaan en dat er dan in veel locaties weer ruimte ontstaat om even te gaan ontspannen en een potje snooker, biljart of pool te spelen. Voor veel speellocaties en daarmee ook onze sport is de opening per 1 juni van cruciaal belang voor hun bestaansrecht. Onderzoek onder speellocaties toont aan dat bijna de helft het mogelijk niet zou redden als de sluiting tot 1 september zou gaan duren en bijna 40% dat een goed reserveringsplatform hun helpt. Maar ondanks dat we blij zijn dat de horeca gefaseerd opgestart gaat worden is het nemen van voorzorgsmaatregelen van enorm belang. Om het spelen verantwoord te laten gebeuren en de locaties daarbij te ondersteunen, hebben wij een reserveringsplatform ontwikkeld waarmee het reserveren veilig en op een leuke manier kan. We hopen met ‘24Play’ de locaties te ondersteunen door de klanten en het aan de horeca verbonden spelaanbod samen te brengen.”

 

 

Het is tijd om weer gecontroleerd te gaan spelen!
‘24Play’ is ontwikkeld in samenwerking met digitaal sportmarketingbureau Sportunity. Niels Schut, directeur Sportunity: “Wij zijn al langer partner van de KNBB en zagen al gauw de enorme uitdagingen waar de totale sport, maar zeker de horecasporten tegenaan lopen. Middels het platform dat wij beschikbaar stellen en nu speciaal voor de horecasporten hebben doorontwikkeld, kunnen we hen daarbij helpen. Het platform kan speellocaties in deze periode ondersteunen om weer verantwoord open te gaan, maar ook om straks meer bezoekers te trekken en binding met hen te creëren. Hierbij zullen wij deze speellocaties blijven ondersteunen, in samenwerking met de KNBB. Het is tijd om weer gecontroleerd een potje te gaan doen!”

Dashboards voor horecagelegenheden
Het reserveringsplatform zal bestaan uit een app in combinatie met een eigen reserveringswebsite voor iedere aangesloten speellocatie. Speellocaties kunnen zich nu al gratis aanmelden via info@24play.nl. Vanaf begin juni zullen zij gefaseerd toegang krijgen tot hun eigen dashboard. Speellocaties kunnen hiermee hun biljarttafels, dartborden en andere activiteiten eenvoudig aanbieden en beheren. Per tafel of bord kunnen ze aangeven of deze via het reserveringsplatform geboekt kan worden en er kan ingesteld worden hoelang een speelmoment (reservering) bij hen duurt. Gebruikers kunnen eenvoudig via de app alle aangesloten speellocaties vinden of via de website van de betreffende speellocatie direct een speelmoment samen met hun maatjes boeken. Op korte termijn wordt het ook mogelijk om direct bezoekers via het platform hun speelmoment te laten betalen.

 

Op volgorde van aanmeldingen zullen de speellocaties toegang verkrijgen. Meld je dus snel aan via info@24play.nl, en wij gaan ons best doen dat jij zo snel mogelijk toegang verkrijgt!

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Coronavirus Digitalisering
Volg ons online