10% korting corona beschermingsproducten verenigingen/lokaliteiten

Alle bij KNBB aangesloten verenigingen, clubs en/of lokaliteiten waar KNBB competities plaatsvinden kunnen met 10% korting beschermingsproducten aanschaffen bij de Kantoorspecialist.

Producten zoals desinfectiematerialen, vloerstickers en desinfectiezuilen

23 juni 2020

Alle bij de KNBB aangesloten verenigingen, clubs en/of lokaliteiten waar KNBB competities plaatsvinden kunnen met 10% korting allerlei beschermingsproducten aanschaffen bij de Kantoorspecialist. Producten zoals desinfectiematerialen, vloerstickers en desinfectiezuilen waarmee het op uw locatie veiliger en hygiënischer gemaakt kan worden voor de bezoekers die een potje komen biljarten, snooker of poolen.

Kijk op www.kantoorspecialist.nl/corona-beschermingsproducten voor de verschillende producten uit hun assortiment waarop u 10% korting ontvangt als u bij bestellen aangeeft dat uw locatie aan de KNBB verbonden is. In verband met de administratieve handelingen rondom het invoeren van een order, is het het meest handige als een vereniging/organisatie/persoon contact met Rick Henzen opneemt via 0318-73 07 74 of rick@kantoorspecialist.nl

 

 

Coronavirus Veilig sporten
Volg ons online